Filozófiánk:

Célunk olyan ékszerek forgalmazása, melyeket mi magunk is szívesen viselnénk, ezáltal szívesen ajánljuk Vásárlóink számára. A kiváló minőséget és korrekt ár-érték arányt helyeztük a középpontba annak érdekében, hogy a minket választók maximálisan elégedettek legyenek. 

Termékeink között a hétköznapokat megszínesítő darabok mellett, a különleges alkalmak fényét emelő ékszerek is megtalálhatók. 

Cégünk mögött több évre visszamenő, az ékszeriparban szerzett tapasztalat áll, melyet az online kereskedelem során is alkalmazni szeretnénk. Üzletünkben mindig megtalálhatóak vagyunk, termékeink széles választéka ott személyesen is megtekinthetőek.

Ékszert vásárolni az interneten bizalmat igényel. A honlapon található képek, leírások és információk is mind azt szolgálják, hogy ez a bizalom létrejöjjön. 

Az általunk interneten keresztül kínált termékek nagy része készletről rendelhető, ami azt jelenti, hogy a megrendeléstől számított első munkanapon az általad kiválasztott terméket postára adjuk,  (előre utalás esetén az összeg beérkezése után) és másnap már kézhez is veheted. Előrendelhető termékeink megrendelése esetén felvesszük Veled a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon keresztül, hogy Téged is biztosítsunk afelől, pontosan mikorra várható a csomag. 

Azt szeretnénk, hogy örömmel vásárolj nálunk, térj vissza és jó szívvel ajánlj minket barátaidnak, ismerőseidnek is!

Ha bármilyen kérdés vagy probléma merülne fel, bátran keress fel minket személyesen, telefonon, vagy az interneten keresztül, mi készségesen állunk rendelkezésedre, hiszen mindig van megoldás! Csapatunk minden nap azon dolgozik, hogy termékeink megszínesítsék a hétköznapokat, Viselőiket pedig örömmel töltse el. 

Kövess minket a Facebook-on, hogy naprakész lehess az ékszeripar változatos kínálatáról: 

https://www.facebook.com/Hibiszkusz-%C3%89kszer-409335165835952/

Szereted a csillogást, a ragyogást, a szép divatos ékszereket, akkor köves minket az Instagramon is:

https://instagram.com/hibiszkuszekszer/