Fizetés és szállítás

Három szállítási mód közül választhatsz:

1) Személyesen és díjmentesen veszed át a megrendelt terméket szigetszentmiklósi üzletünkben.

2) MPL futárral 2400.-- forint ellenében tudjuk szállítani a csomagot előreutalás esetén. Amint a fizetendő összeg megérkezik a számlánkra, becsomagoljuk a vásárolt terméket és átadjuk a futárnak. A futár a felvételt követő napon már ki is szállítja a csomagot.

3) MPL futárral, utánvéttel küldjük a csomagot 2800.- - forint ellenében. Amennyiben a megrendelt termék raktáron van, azonnal csomagoljuk és átadjuk a futárnak, aki már másnap kiszállítja a megrendelt terméket.

Amennyiben 30.000.- forint feletti értékben vásárolsz, akkor a szállítási költséget átvállaljuk.

E-mailben értesítünk arról, ha becsomagoltuk és átadtuk a vásárolt terméket a postának.

Előreutalás esetén a RAIFFEISEN BANKnál vezetett számlánkra kell utalni a fizetendő összeget: 12023132-01492494-00100002. Kérünk, a közlemény rovatba tüntesd fel a megrendelésed számát és nevedet.

Utánvét esetén a futárnak kell készpénzben fizetned.

FONTOS!

Raktáron lévő termékeinket akkor tudjuk a megrendelés napján feladni, ha rendelésed 15:00 óráig leadod (utánvétes fizetési módot választasz). Amennyiben előreutalással fizetsz, kérlek ügyelj rá, hogy abban az esetben tudjuk a rendelés napján elküldeni a csomagot, amennyiben az átutalás 15:00-ig számlaszámunkra beérkezik.

Rendelésed leadásakor vedd figyelembe, (amennyiben készleten lévő termékre vársz) hogy az már másnap kézbesítve lesz (péntek-szombat esetében szombaton ((ha olyan településen élsz, ahol az MPL szombaton is dolgozik, vagy hétfőn)). Javasoljuk éppen ezért, hogy a csomagot kérd otthonodba, munkahelyedre, vagy ahol éppen tudod, hogy tartózkodni fogsz.

Kérheted postán maradónak is a csomagot, amennyiben tudod, hogy azért 5 napon belül bemész!