Szolgáltatásaink:

Törtarany és törtezüst felvásárlás:

Üzletünkben ékszerek értékesítése mellett, törtaranyat és törtezüstöt is vásárolunk. A részletekről és a napi árfolyamokról érdeklődj személyesen vagy a megadott elérhetőségek egyikén.

Ékszer javítás:

Ha olyan arany vagy ezüst ékszered van, ami megsérült, segítségedre lehetünk. Partnereink között olyan kiváló ötvösök vannak, akik pontosan és precízen dolgoznak. Új, lézeres technológiával is vállaljuk a javítást. Térj be üzletünkbe és munkatársunk segít!

Órajavítás:

Mechanikus szerkezetű órák javítását vállalja órásmester partnerünk. Annyi a teendőd, hogy behozod üzletünkbe a javításra szoruló órát, munkatársunk intézi a többit.

 

Aranyozás, ezüstözés, rhódiumozás:

Ha szeretnéd, hogy ezüst ékszered mindig fényes legyen, nincs más dolgod, mint megkeresni Minket, hogy lerhódiumoztassuk Neked. Inkább arany színben látnád viszont ékszeredet, vagy akár a divatos roségold színt kedveled? Számunkra ez sem jelent problémát! 

Legyen szó kövekkel díszített, vagy sima ékszerről; a bizsutól az aranyig...bármit bevonatunk Neked olyan színre, amilyenre szeretnéd!

Áraink:

Ezüstözés: 250.- Ft/gr

Aranyozás (roségold, sárga): 350.- Ft/gr

Rhódiumozás: 300.- Ft/gr

 

 

Gravírozás: gyémántfejes géppel végezzük a gravírozást, ami a legmagasabb minőséget biztosítja a gravírozási technológiák között ékszerek esetében. 

 

Fotó és szöveggravírozás: egyedi motívumok gravírozását vállaljuk akár GYERMEKRAJZ alapján is! Garantált MINŐSÉG és IGÉNYESSÉG rövid határidőn belül!

Árajánlatkérés esetén küldj üzenetet az info@hibiszkuszekszer.hu-ra. Az üzenetben írd meg, mit szeretnél (kép, rajz, szöveg, dátum...) milyen elrendezéssel.

Képet jpg formátumban, rajzot scannelve csatolj mellé. Képen 1-2-3-4 arcot tudunk gravírozni.  Amennyiben szöveget szeretnél, írd meg mi legyen az, milyen betűtípusra gondoltál (kis-nagy, írott, nyomtatott).  

Választhatsz ezüst és arany medáljaink közül, melyekbe gravíroztatsz. Ezüst ékszerek esetében gravírozás után javasoljuk azt lerhodiumoztatni a szebb felület miatt.

 

Tedd még inkább emlékezetessé az ajándékod, örökítsd meg medálba fényképed!