Vásárlás menete

1) Válogass kedvedre termékeink között és tedd be a kosárba kiválasztott darabot vagy darabokat. Ha többet szeretnél ugyanabból a termékből, add meg a mennyiséget.

2) Ezt követően a „Vásárlás folytatása” gombra kattints, ha még nem fejezted be a vásárlást és keresgélj tovább. Amennyiben nem akarsz tovább böngészni, úgy a „Megrendelem a terméket” gombot válaszd.

3) Ha fel akarod adni a megrendelést, kérlek, töltsd ki a Számlázási adatok összes mezőjét. Amennyiben a Szállítási adatok eltérnek a Számlázási adatoktól, akkor azokat a mezőket is töltsd ki. Ha a két cím megegyezik, akkor csak tégy egy pipát a kijelölt helyre. Ezek után már csak az e-mail címedet és a telefonszámodat kell megadnod, hogy értesíteni tudjuk megrendelésed státuszáról. Kérünk Téged, hogy ellenőrizd jól adtad-e meg adataidat, hogy biztosan jó címre küldjük az értesítő üzeneteket, illetve a csomagot.

4) Válassz átvételi módot. Három opció közül választhatsz:

1) Személyesen és díjmentesen veszed át a megrendelt terméket szigetszentmiklósi üzletünkben.

2) MPL futárral előre utalás esetén 2400.- forint ellenében tudjuk szállítani a csomagot. Amint a fizetendő összeg megérkezik a számlánkra, becsomagoljuk a vásárolt terméket és átadjuk a futárnak. A futár a felvételt követő napon már ki is szállítja a csomagot.

3) MPL futárral, utánvéttel küldjük a csomagot 2800.- forint ellenében. Amennyiben a megrendelt termék raktáron van, azonnal csomagoljuk és átadjuk a futárnak, aki már másnap kiszállítja a megrendelt terméket.

Amennyiben 30.000.- forint feletti értékben vásárolsz, akkor a szállítás ingyenes Számodra.

E-mailben értesítünk arról, ha becsomagoltuk és átadtuk a vásárolt terméket a postának.

Előreutalás esetén a RAIFFEISEN BANKnál vezetett számlánkra kell utalni a fizetendő összeget: 12023132-01492494-00100002. Kérünk, a közlemény rovatba tüntesd fel a megrendelésed számát és nevedet.

Utánvét esetén a futárnak kell készpénzben fizetned. 

Raktáron lévő termékeinket akkor tudjuk a megrendelés napján fealadni, ha 14:00 óráig megrendeled és utánvétes fizetési módot választasz.

5) Ha sikerült kiválasztani a számodra megfelelő szállítási módot, akkor add fel a megrendelést.

6) Ezt követően – maximum 5 percen beül – kapsz egy e-mailt arról, hogy rendszerünk rögzítette megrendelésed. Amennyiben mégsem érkezne meg ez a visszaigazolás, kérlek, lépj velünk kapcsolatba. Ebben az üzenetben találsz egy linket, amelyre rákattintva, megrendelésed adatait ismételten ellenőrizni tudod. Kérünk, szánj rá egy percet, hogy biztosan minden adat jól legyen megadva.

7) A következő üzenetre, akkor számíthatsz, ha becsomagoltuk a küldeményt és a postának átadtuk.

8) Ha a megvásárolt termékkel bármilyen okból nem vagy elégedett, kézhezvételről számított 30 napon belül, saját költségedre, sértetlen állapotban visszaküldheted nekünk. A termék árát visszafizetjük vagy kicseréljük egy általad választott másik termékre.

Reméljük, hogy könnyen és gördülékenyen megy a vásárlás és elégedett leszel a kiválasztott ékszerrel! Ha bármilyen kérdés vagy probléma merülne fel, ne habozz felvenni a kapcsolatot velünk elérhetőségeink egyikén. Készséggel állunk rendelkezésedre!